Hoppa till sidans innehåll

En lyckad Höstavslutning 2018

21 DEC 2018 13:48
Halva säsongen är nu över och som vanligt hade vi en underbar höstavslutning. Över 250 personer samlades i Kollahallen!
  • Uppdaterad: 21 DEC 2018 13:48

Avslutningen började kl 17:30, men en timma innan trillade första människorna in, julmusiken kom på och det var dags för stoj och stim. När själva avslutningen drog igång var blev det direkt högre tempo på uppvärmningen som bestod utav både dans, hopp och spring. Detta för att alla leder och muskler (framförallt på de äldre deltagarna) skulle vara mjuka. Vi spelade något som kallas Triss. Det går ut på att en domare slänger in en utav tre olika bollar, och beroende på bollen som kommer in så spelar man olika sporter.

Eftersom vi var över 250 personer så kunde inte alla spela samtidigt. Istället så blev det fika för resten. Uppe i fiket var det julmys med glögg, bullar och pepparkakor.

Som enligt tradition avslutade vi med vår Avslutningsstress. Ledet gick från korgen bort till andra väggen och sedan tillbaka. Förmodligen den längsta stressen någonsin. Denna gång var det John Sundemo som vann. 27-åringen fick frågan om det är kul att vinna över ungdomar och barn. Vi fick ett enkelt "Ja" som svar. Tävlingar är lika roligt oavsett ålder!

Tomten hade lite tid över och kom förbi. Han hade vandrat genom skog, över berg och genom åkrar för att hälsa på oss i Kollahallen. Han hade med sig en liten julklapp till de yngsta spelarna i klubben. 

Slutligen vill vi tacka alla som varit aktiva under första delen av säsgonen. Spelare, ledare, domare, styrelsen, föräldrar och många fler. Vi ses snart i hallen igen, och får förhoppningsvis en lika bra vår!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Vi tackade alla coacher med en liten julklapp!

Tomten på besök!

Uppvärmning!

Basket var såklart en av sporterna i Triss.

Doppboll var också med i Triss!

Fotboll var den tredje sporten, vilket uppskattades mycket!

Heja Heja!! Blandade lag med alla åldrar.

GODISREGN!!!

Skribent: Hanna Wallerman
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer: 

 

aoh_logo

 

 

magnawood

 

VIC

  

 


Sponsorhuset

 

 

 

Gilla oss på facebook:

 

Facebook

 

Vi är Idrotts - och Hälsocertiferade:

Postadress:
Kungsbacka BK - Basket
c/o Johnny Wallerman, Skogshöjdsvägen 4
43491 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 0767820615
E-post: This is a mailto link

Se all info