Hoppa till sidans innehåll

P10-12 på Easy Basket

08 MAR 2019 11:31
I helgen spelade P10-12 Easy Basket i Kollahallen!
  • Skapad: 08 MAR 2019 11:31

Nu var det dags igen! EB-killarna åkte iväg för att spela matcher igen. Denna gång behövde vi inte åka så långt. Det var nämligen Onsala Priates som anordnade det i Kollahallen. 

Denna gång så hade vi bestämt att anmäla två lag för att gruppen har växt så mycket det senaste. Första laget spelade mot Högsbo och Kvarnby. Båda matcherna var riktigt roliga att se. Killarna visade vad de hade lärt sig sen senast och spelade tillsammans på ett sätt som de inte gjort tidigare. Både i försvar och i anfall men framförallt i spelvändningarna. Snygga passnignar fram som ledde till enkla layups.

Andra matcherna så var det en grupp med många nya för i år, och även många som gjorde sin första match någonsin, och vilka matcher de gör! De möte S:t Helena och Kullavik. Två lag som var aningen större än oss men det stoppar ingen utav killarna för att kämpa och slita ända in i det sista. De som varit med mer tog ansvar och visade ett lugn medans de lite nyare satte tempot och hade en riktig kämpaglöd i försvar. 


Vi vill tacka Onsala Pirates för en bra ordnad dag!

Skribent: Anderas Angin
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer: 

 

aoh_logo

 

 

magnawood

 

VIC

  

 


Sponsorhuset

 

 

 

Gilla oss på facebook:

 

Facebook

 

Vi är Idrotts - och Hälsocertiferade:

Postadress:
Kungsbacka BK - Basket
c/o Johnny Wallerman, Skogshöjdsvägen 4
43491 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 0767820615
E-post: This is a mailto link

Se all info