Hoppa till sidans innehåll

Kungsbacka besegrade Hammarkullen

26 NOV 2018 16:19
Kungsbackas herrlag besegrade Hammarkullen med ett disciplinerat försvar och bra trepoängsskytte.
  • Skapad: 26 NOV 2018 16:19

Kungsbacka studsade tillbaka efter den tunga förlusten mot Hybris för två veckor sedan och vann matchen mot Hammarkullen med 77-66, grunden till segern var ett fokuserat och homogent försvar och ett starkt trepoängsskytte (13 st)

Vi känner att vi hittat tillbaka till den harmoni och det spel vi hade förra året, vi gjorde en riktigt bra match mot Hybris senast också men orkade inte hela vägen mestadels på grund av sjukdom som gjort att truppen varit något desarmerad. Nu har vi gjort två bra matcher mot topplagen och känner att vi hör hemma däruppe.

Matchen mot Hammarullen startade i otakt för oss, och vi hade svårt att få i bollen,. Efter underläge med 7-15 gjorde vi sedan 15 raka poäng, och gick till vila efter första perioden med 22-15. Efter det var vi i ledning under hela matchen.

I vårt lag vill vi nämna John Sundemo stabil som alltid, Chris Thorell som trots foulbelastning i början avslutade matchen med 7 raka poäng. Alla våra tre Andreas bidrog på olika sätt,  Angin som fick igång laget med bra skytte när det var som mest trevande i starten, Bergfeldt som efter comebacken gjorde en stabil insats framförallt i försvaret, och sist Rosenkvist bäst för dagen med sitt slit och viktiga offensiva returtagningar. Nämnas bör också Adam Wallerman som hittade tillbaka till skyttet och satte två viktiga 3 poängskott på raken när matchen var som hetast.

Domarna höll en hård nivå och tillät inte mycket, hela 41 fouls blåstes där vi drog på oss 21.

Poängfördelning
John Sundemo 19, Andreas Angin 11, Christoffer Thorell 9, Adam Wallerman 9, Andreas Rosenkvist 9, Philip Gullvert 7, Mårten Gullberg 7, Andreas Bergfeldt 5, Peter Gennemark 2.
Skribent: Hanna Wallerman
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer: 

 

aoh_logo

 

 

magnawood

 

VIC

  

 


Sponsorhuset

 

 

 

Följ oss på Sociala Medier:

 

Bildresultat för instagram

 

Facebook

 

Vi är Idrotts - och Hälsocertiferade:

Postadress:
Kungsbacka BK - Basket
c/o Johnny Wallerman, Skogshöjdsvägen 4
43491 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 0767820615
E-post: This is a mailto link

Se all info