Hoppa till sidans innehåll

Kungsbacka Basket fick revansch mot Länghem

29 JAN 2019 11:40
Efter den snöpliga förlusten i höstas lyckades Kungsbacka baskets herrar vinna matchen mot Länghem med 63-56. Det var en målsnål match där vårt försvarsarbete lade grunden till segern.
  • Uppdaterad: 29 JAN 2019 11:40

Vårt skytte var allt annat en bra denna kväll, vi lyckade endast sätta 4 treor vilket är alldeles för svagt. Fungerar det inte inte framåt så kan vi alltid presetera bakåt och det visade vi prov, vi stressade våra motsåndarna till turnovers. Vi gick till pausledning med 37-28. Andra halvlek var nog vår sämsta för säsongen med endast 26 gjorda poäng.

Bäst för dagen var Adam Wallerman med 18 poäng, och utan hans attacker hade vi inte vunnit matchen. Philip Gullvert gjorde en riktigt bra insats med sitt försvarbete och 10 poäng. Vår normalt sett bäste spelare John Sundemo kom inte alls upp till normal nivå, endast 5 poäng för honom. Det är också ett skäl till att matchen blev så jämn.

Vi fick häng på lagen ovanför och det är ett getingbo efter suveräna Hybris. Vi har fortfarande chans på en topplacering.

Resultat
Kungsbacka - Länghem
63-56


Poängfördelning Adam Wallerman 18, Philip Gullvert 10, Mårten Gullberg 9, Andreas Angin 8, Andreas Rosenkvist 7, Anton Jonnestedt 6, John Sundemo 5,

Skribent: Kjell Sehlin
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer: 

 

aoh_logo

 

 

magnawood

 

VIC

  

 


Sponsorhuset

 

 

 

Följ oss på Sociala Medier:

 

Bildresultat för instagram

 

Facebook

 

Vi är Idrotts - och Hälsocertiferade:

Postadress:
Kungsbacka BK - Basket
c/o Johnny Wallerman, Skogshöjdsvägen 4
43491 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 0767820615
E-post: This is a mailto link

Se all info