Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat Herrar Div 3: Västra Hisingen - Kungsbacka

23 DEC 2018 21:03
Kungsbackas herrar förlorade höstens sista match borta mot Västra Hisingen.
  • Skapad: 23 DEC 2018 21:03

Kungsbacka kunde inte hitta något botemedel mot de duktiga och snabba killarna i Västra Hisingen och förlorade bortamötet med 89-70. De spelade helplanspress med ett högt tempo där alla deras spelare bidrog med bra skytte, åtta treor i första halvleken mot våra tre treor.

Vi kom aldrig upp i nivå, även om matchen var jämn i början kändes det som vi aldrig kom in i matchen. Vi hade svårt att få till något skytte på grund av deras intensiva försvarspel och vårt försvarspel var alltför passivt. Man fick känslan att vi inte ville ha bollen, vilket resulterade i att de tog många offensiva returer och gjorde enkla poäng.

Vi tappade rejält i andra kvarten och låg under med 48-28 i paus. Efter paussnacket tog vi oss samman i andra och kämpade med stort hjärta och kunde vinna den halvleken med 42-41.

All eloge till Västra Hisingen som utvecklats till ett starkt lag med många duktiga spelare. De hade elva poänggörare vilket visar på bra bredd.

Hos våra killar var det Mårten Gullberg som var bäst för dagen tillsammans med Andreas Angin och Adam Wallerman. Olof Nilsson gjorde en fin insats och visade prov på fin speed och teknik.

Nu tar vi julledigt och laddar batterierna inför vårsäsongen.

Poängfördelning i Kungsbacka
Mårten Gullberg 18, John Sundemo 10, Adam Wallerman 10, Andreas Angin 8, Olof Nilsson 7, Anton Jonnestedt 7, Andreas Rosenkvist 5, Christoffer Thorell 4, Markus Mattsson 1

Skribent: Kjell Sehlin
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer: 

 

aoh_logo

 

 

magnawood

 

VIC

  

 


Sponsorhuset

 

 

 

Följ oss på Sociala Medier:

 

Bildresultat för instagram

 

Facebook

 

Vi är Idrotts - och Hälsocertiferade:

Postadress:
Kungsbacka BK - Basket
c/o Johnny Wallerman, Skogshöjdsvägen 4
43491 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 0767820615
E-post: This is a mailto link

Se all info