Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering Covid-19

30 OKT 2020 13:40
  • Skapad: 30 OKT 2020 13:40

Hej Basketvänner!

Med anledning av Covid-19

Westra har beslutat att ställa in alla matcher fram till och med den 19 november. Detta pga Folkhälsomyndighetens riktlinjer som kom 2020-10-29.

Med anledning av att särskilda lokala råd tagits i Västra Götaland gällande träning med inskränkningar i träningar för de som är 17 år och äldre, så har vi haft ett extrainsatt styrelsemöte.

Vi följer Hallands rekommendationer och har tagit beslut om att vi fortsatt kommer att erbjuda träningar för alla i klubben.

Vi följer noga utvecklingen och måste vara beredda på att snabbt ställa om, om det visar sig att även Halland kommer med lokala råd.

Vi behöver nu ta ett gemensamt ansvar för att följa de skarpa allmänna råden.

  • Vi uppmanar alla att vara extra försiktiga nu. Spelare, ledare och föräldrar spritar händer noga när man kommer till hallen och när man lämnar hallen.
  • Alla kommer ombytta till hallen och duschar hemma.
  • Efter träningar så lämnar man snabbt hallen och vi kommer inte att tillåta att någon är kvar efter sin träning. Vi vill att man lämnar så fort man kan.
  • Vid minsta symptom så stannar man hemma.

Vi hoppas att om alla tar ansvar så kommer vi att kunna fortsätta våra träningar för alla åldrar, men som sagt styrelsen kommer inte att tveka att stänga träningar om det visar sig att det är nödvändigt.

Ta hand om er!
Mvh
Styrelsen

Skribent: John Sundemo
Epost: Adressen Gömd

 

 

Sponsorer:  

 

aoh_logo

 

  

 

Följ oss på Sociala Medier:

 

Vi är Idrotts - och Hälsocertiferade:

Postadress:
Kungsbacka BK - Basket
c/o Johnny Wallerman, Skogshöjdsvägen 4
43491 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 0706514551
E-post: johnny@kungsbackabas...

Se all info