Prova på basket!

Matchreferat DD2 - Sätila
2022-01-26 16:51

Sätila Basket - Kungsbacka Basket, resultat 71-52

I tisdags spelade våra damer i Div2 match mot Sätila. Man visste redan innan matchen att det skulle bli tufft. Sätila har vunnit alla matcher och är därmed obesegrade.

Kungsbackas tjejer startade matchen exemplariskt och ledde med 2-9 efter 6 minuter. Sätila vaknade till och matchen var jämn fram till slutet av tredje perioden.
I fjärde perioden orkade våra tjejer inte hålla emot längre och Sätila drog ifrån och kunde vinna matchen.

Trots denna förlust var detta en riktigt bra match av Kungsbacka. Hårt försvarsarbete och snabb sving i anfall.