Prova på basket!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna till vårt lag!

Vi är ett härligt gäng tjejer födda 2007-2008 som tränar 3 gånger i veckan och spelar seriespel i DU17.

 

Kontakta gärna oss ledare om ni vill komma och testträna :)!

//John och Hanna

USM F07
2022-10-28 10:16

I helgen var vi på USM med vårat flickor 07 lag. 
Vi åkte till Lund med 9st taggade spelare som hade sett fram emot denna helg sen lång tid tillbaka. På lördag förmiddag hade vi vår första match som vi spelade mot Örebro. Det var ett lag vi aldrig mött förut så vi gick ut på planen utan några förväntningar åt något håll på vårt motstånd. Vi ville lägga fokuset på försvaret samt att hitta ett fint samspel mellan varandra. När halva matchen var spelad är det väldigt jämnt mellan lagen, vi tappade lite under den tredje perioden men kommer starka ut i den fjärde. Tyvärr var det lite för mycket att ta ikapp så det slutade upp i en förlust.

 

Andra matchen spelade vi på lördag eftermiddag, nu var våra motståndare Lidingö. Vi hade sett dom spela på fredagen så vi kände ändå att vi hade lite koll på tjejerna som vi möter. Matchen gick lite segt till en början, men vi kom igång bra och hämtade ikapp 16p. Efter att vi satt sista straffkastet med några sekunder kvar tog vi matchen till förlängning. Förlängningen blev för tung och jobbig för oss och matchen slutar upp i en tuff förlust.

 

Vår tredje, och sista match, var på söndagen mot EOS. Gårdagen hade varit tuff för oss och när det var dags för den sista match startade vi med 7st spelare istället för 9st på grund av sjukdom. 
Vi förväntade oss en tuff match, vilket det också blev. Vi spelade matchen så gott vi kunde men orken fanns inte riktigt där. Tjejerna jobbade igenom hela matchen och gjorde det så bra dom kunde utifrån förutsättningarna.


Vi coacher är väldigt nöjda med tjejernas insats denna helg, och vi ser fram emot nästa USM helg!

 

Matchens lirare i Kungsbacka tilldelades till Moa-Louise Brown och Ella Sundholm!

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 06/05 13:36 
Hem, 30/04 23:18 
Hem, 11/04 09:27 
 
VÅRA SPONSORER
Följ oss på sociala medier