Hoppa till sidans innehåll

Damerna avslutar säsongen med vinst!

15 APR 2019 21:50
I söndags spelade vårt damlag sin sista seriematch för säsongen. En härlig vinst med fantastiskt stöd i publiken från våra yngsta spelare från Basketskolan!
  • Skapad: 15 APR 2019 21:50

Återigen visade tjejerna upp en kvalitet som bara växer och växer för varje match. Vi mötte St Helena från Skövde. Det var ett tunt lag som kom. De hade tyvärr flera spelar som var skadade. Våra damer tog tag i matchen direkt och pillade i 2 poäng redan efter 5 sek. Så här fortsatte det igenom hela matchen. Vi valde att backa av efter halva matchen, men skillnaden var fortfarande allt för stor. Roligt att se att våra yngre tjejer fortsätter att visa framfötterna. Vi vann matchen med 107-25.

Men den största segern gjorde vi nog som förening när våra allra yngsta basketspelare från basketskolan kom och tittade på matchen. Riktigt roligt att det dök upp ca 25 barn tillsammans med sina föräldrar. Hejarklacken var grym och leddes av Tobias med ett underbart glöd.

Damerna har gjort en helt fantastisk säsong, och i höst tar vi steget upp till Divison 2.
Nu väntar basketfestivalen, och sedan drar vi igång med försäsongsträning!

Poängfördelning i Kungsbacka

Hanna Wallerman 29, Vera Kronqvist 13, Elin Lembing 12, Nathalie Berg 12, Victoria Röshammar 10, Sophie Nilsson 10, Rebecka Westblom 8, Annie Bredänge 7, Malin Heym 4, Cornelia Keller 2


Skribent: Johnny Wallerman
Epost: Adressen Gömd

 

 

Sponsorer:  

 

aoh_logo

 

  

 

Följ oss på Sociala Medier:

 

Vi är Idrotts - och Hälsocertiferade:

Postadress:
Kungsbacka BK - Basket
c/o Johnny Wallerman, Skogshöjdsvägen 4
43491 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 0706514551
E-post: johnny@kungsbackabas...